Publikavimo data: 2024-04-01
Pieno ir grietinėlės padažas
Pieno ir grietinėlės padažas - skanus ir sotus priedas prie beveik visų patiekalų ant jūsų stalo. Padažą taip pat galima naudoti kaip padažą. Jis tinka prie mėsos, žuvies ar paukštienos patiekalų, taip pat yra geras garnyrų ir daržovių troškinių priedas. Padažui paruošti nereikės daug laiko, šį skanų padažą galite laikyti šaldytuve, paruoštą naudoti, kai prireiks. Su šiuo padažu jūsų karštųjų patiekalų ir garnyrų skonis taps sodresnis įdomesnis ir aromatingesnis.
Žingsnis 1
Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Į sviestą suberkite miltus ir gerai išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę, druską ir prieskonius ir toliau minkykite 3-4 minutes.
Žingsnis 3
Supilkite pieną, bet neužvirkite, maišykite, kol pasidarys vientisa masė. Jei norite, įberkite džiovintų žolelių arba šviežių smulkintų žolelių.
Žingsnis 4
Padažą supilkite į stiklinį indą ir uždenkite dangteliu. Leiskite jam atvėsti kambario temperatūroje, tada laikykite šaldytuve. Laikydami uždarytame stiklainyje išlaikysite sandarumą ir išvengsite pašalinių kvapų.
Kategorijos