Pieno ir kakavos želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Pieno ir kakavos želė

Labai neįprastas desertas, kuris nustebins jūsų šeimą ir svečius. Šį patiekalą galite patiekti prie šventinio stalo arba tiesiog vaišinti šeimą gardžia arbata. Desertas yra mažai kaloringas, juo galite mėgautis net vakarienei, o įdomiausia tai, kad pieno želė netgi naudinga mūsų organizmui. Patiekalą galite paruošti bet kokios formos, jus riboja tik fantazija. Malonaus arbatos vakarėlio!
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
147 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno ir kakavos želė Žingsnis 1
Atskieskite lapų želatiną pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.

Žingsnis 2

Pieno ir kakavos želė Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kakavą ir cukrų, gerai išmaišykite. Nepamirškite persijoti kakavos.

Žingsnis 3

Pieno ir kakavos želė Žingsnis 3
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite, kol išnyks visi gumulėliai. Želatina jau paruošta.

Žingsnis 4

Pieno ir kakavos želė Žingsnis 4
Pašildykite jį garų vonelėje ir plona srovele supilkite į pieno, kakavos ir cukraus mišinį. Stipriai išmaišykite plaktuvu arba maišytuvu.

Žingsnis 5

Pieno ir kakavos želė Žingsnis 5
Supilkite į paruoštas formeles ir padėkite į šaldytuvą maždaug 2 valandoms.

Žingsnis 6

Pieno ir kakavos želė Žingsnis 6
Kai desertas sustings, atskirkite kraštus nuo formos ir išimkite desertą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos