Publikavimo data: 2024-09-14
Pieno ir kakavos želė
Labai neįprastas desertas, kuris nustebins jūsų šeimą ir svečius. Šį patiekalą galite patiekti prie šventinio stalo arba tiesiog vaišinti šeimą gardžia arbata. Desertas yra mažai kaloringas, juo galite mėgautis net vakarienei, o įdomiausia tai, kad pieno želė netgi naudinga mūsų organizmui. Patiekalą galite paruošti bet kokios formos, jus riboja tik fantazija. Malonaus arbatos vakarėlio!
Žingsnis 1
Atskieskite lapų želatiną pagal ant pakuotės pateiktus nurodymus.
Žingsnis 2
Giliame dubenyje sumaišykite kakavą ir cukrų, gerai išmaišykite. Nepamirškite persijoti kakavos.
Žingsnis 3
Supilkite pieną ir dar kartą išmaišykite, kol išnyks visi gumulėliai. Želatina jau paruošta.
Žingsnis 4
Pašildykite jį garų vonelėje ir plona srovele supilkite į pieno, kakavos ir cukraus mišinį. Stipriai išmaišykite plaktuvu arba maišytuvu.
Žingsnis 5
Supilkite į paruoštas formeles ir padėkite į šaldytuvą maždaug 2 valandoms.
Žingsnis 6
Kai desertas sustings, atskirkite kraštus nuo formos ir išimkite desertą.
Kategorijos