Pieno keksiukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pieno keksiukai

Maži keksiukai su įvairiais papuošimais yra Amerikos virtuvės vizitinė kortelė. Savo pavadinimą jie gavo dėl paruošimo būdo - kepami atskiromis porcijomis puodelyje arba mažame popieriniame puodelyje. Keksiukai keksiukai atsirado Amerikoje plėtojant gatvės maisto prekybą. Šiandien keksiukai yra mėgstamiausias desertas daugelyje šeimų. Juos paruošti nėra sudėtinga, tačiau svarbiausia, kad tai galima padaryti labai greitai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
353 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
49 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Pieno keksiukai Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, vanilinį cukrų ir pieno miltelius. Šį mišinį išmaišykite šaukštu, kad susigertų deguonis.

Žingsnis 2

Pieno keksiukai Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą ir sudėkite jį į birius ingredientus. Tada įmuškite kiaušinį ir grietinėlę. Užminkykite tešlą.

Žingsnis 3

Pieno keksiukai Žingsnis 3
Supilkite tešlą į formeles ir 20 minučių kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje. Paruoštus keksiukus atvėsinkite kambario temperatūroje, uždengę rankšluosčiu.

Žingsnis 4

Pieno keksiukai Žingsnis 4
Paruoškite glajų iš cukraus pudros, kiaušinio baltymo ir citrinos sulčių. Atvėsusius keksiukus aptepkite paruoštu glajumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, pyragaičių desertai, įspūdingas receptas, lengva, yra bendrų alergenų, pusryčiai, užkandis, keksas, ypatingi receptai, naujametiniai desertai, kiaušinių pusryčiai, varškės pusryčiai, varškės desertai

Kategorijos