Publikavimo data: 2025-08-17
Pieno keksiukai
Maži keksiukai su įvairiais papuošimais yra Amerikos virtuvės vizitinė kortelė. Savo pavadinimą jie gavo dėl paruošimo būdo - kepami atskiromis porcijomis puodelyje arba mažame popieriniame puodelyje. Keksiukai keksiukai atsirado Amerikoje plėtojant gatvės maisto prekybą. Šiandien keksiukai yra mėgstamiausias desertas daugelyje šeimų. Juos paruošti nėra sudėtinga, tačiau svarbiausia, kad tai galima padaryti labai greitai.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų, vanilinį cukrų ir pieno miltelius. Šį mišinį išmaišykite šaukštu, kad susigertų deguonis.
Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą ir sudėkite jį į birius ingredientus. Tada įmuškite kiaušinį ir grietinėlę. Užminkykite tešlą.
Žingsnis 3
Supilkite tešlą į formeles ir 20 minučių kepkite 180 ℃ temperatūros orkaitėje. Paruoštus keksiukus atvėsinkite kambario temperatūroje, uždengę rankšluosčiu.
Žingsnis 4
Paruoškite glajų iš cukraus pudros, kiaušinio baltymo ir citrinos sulčių. Atvėsusius keksiukus aptepkite paruoštu glajumi.
Kategorijos