Pieno košė su abrikosais pusryčiams pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pieno košė su abrikosais pusryčiams

Rytojaus košė yra labiausiai paplitęs pusryčių patiekalas. Nepaisant to, kad paruošimas beveik neužima laiko, tokie pusryčiai laikomi vienais naudingiausių. Pageidautina avižinę košę valgyti su džiovintais vaisiais, riešutais arba tiesiog su medumi, nes tai natūralūs riebalai, vitaminai ir natūrali sacharozė.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Pieno košė su abrikosais pusryčiams Žingsnis 1
Abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite maždaug 10 minučių, kad suminkštėtų ir pasišalintų jų likučiai, jei jų yra. Tada abrikosus lengvai nusausinkite servetėle ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.

Žingsnis 2

Pieno košė su abrikosais pusryčiams Žingsnis 2
Tada avižas supilkite į puodą ir supilkite pieną. Įberkite žiupsnelį druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies, kad užvirtų. Kai košė bus paruošta, sudėkite abrikosus ir sviestą. Viską išmaišykite ir sudėkite į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, košė, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pusryčiai, avižiniai dribsniai, receptų knyga, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai dribsniai ant pieno, avižiniai dribsniai ant vandens, avižiniai pusryčiai, avižiniai pusryčiai, avižinių dribsnių pusryčiai

Kategorijos