Publikavimo data: 2025-08-18
Pieno košė su abrikosais pusryčiams
Rytojaus košė yra labiausiai paplitęs pusryčių patiekalas. Nepaisant to, kad paruošimas beveik neužima laiko, tokie pusryčiai laikomi vienais naudingiausių. Pageidautina avižinę košę valgyti su džiovintais vaisiais, riešutais arba tiesiog su medumi, nes tai natūralūs riebalai, vitaminai ir natūrali sacharozė.
Žingsnis 1
Abrikosus užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite maždaug 10 minučių, kad suminkštėtų ir pasišalintų jų likučiai, jei jų yra. Tada abrikosus lengvai nusausinkite servetėle ir supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais.
Žingsnis 2
Tada avižas supilkite į puodą ir supilkite pieną. Įberkite žiupsnelį druskos ir pastatykite ant vidutinės ugnies, kad užvirtų. Kai košė bus paruošta, sudėkite abrikosus ir sviestą. Viską išmaišykite ir sudėkite į lėkštę.
Kategorijos