Publikavimo data: 2024-06-09
Pieno mergaitės pyragas, skirtas greitam kepimui
Šis subtilus skanėstas ruošiamas visur. Juk kreminis skonis mėgstamas visur, o jo buvimas kepiniuose patiks visiems. Savo recepte naudojame klasikinio biskvito su sviestiniu kremu receptą, tačiau siūlome pagreitinti kepimo procesą. Skonis ir kokybė nenukentės, tačiau sutaupysite laiko. Šiuolaikinei namų šeimininkei tai svarbu, nes svarbi kiekviena minutė.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Kiaušinius su žiupsneliu druskos plakite mikseriu 3 minutes, kol taps purūs. Toliau plakite ir palaipsniui supilkite kondensuotą pieną. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite ir dalimis, maišydami mikseriu, suberkite į kiaušinių masę.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. 30x40 cm kepimo indą išklokite kepimo pergamentu arba silikoniniu kilimėliu ir ištepkite sviestu. Į formą sudėkite pusę tešlos ir paskleiskite plonu, lygiu sluoksniu. Kepkite pyragą 7 minutes, kol iškeps. Antrąjį pyragą kepkite taip pat. Apipjaustykite pyrago kraštus. Atskirkite juos nuo pergamento ar silikoninio kilimėlio ir atvėsinkite.
Žingsnis 3
Kremui išplakite šaltą grietinėlę su vaniliniu cukrumi. Į plaktą grietinėlę plona srovele supilkite kondensuotą pieną ir plakite vidutinio greičio mikseriu. Atvėsusius pyragaičius padalykite į 4 dalis.
Žingsnis 4
Surinkite pyragą. Indo dugną patepkite trupučiu kremo, kad tortas nejudėtų ant paviršiaus. Sluoksniuokite pyragus vieną po kito, kiekvieną jų patepdami 2 šaukštais kremo. Torto viršų ir šonus gausiai aptepkite kremu.
Kategorijos