Publikavimo data: 2025-08-18
Pieno mergaitės pyragas su uogomis
Beprotiškai skanus ir subtilus pyragas, kurį gana paprasta pagaminti.
Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite 2 kiaušinius ir šakute išplakite iki vientisos masės. Supilkite kondensuoto pieno skardinę ir gerai išmaišykite. Persijokite miltus, suberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir supilkite į kondensuoto pieno mišinį. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Patepkite augaliniu aliejumi. Paskirstykite 2 valgomuosius šaukštus tešlos ir paskirstykite ją ant formos.
Žingsnis 3
Kepkite, kol kiekviena plutelė taps auksinė, apie 5-7 minutes.
Žingsnis 4
Kremas gali būti gaminamas įvairiais būdais. Mūsų šeimoje ypač mėgstame kreminį sūrį.
Iš anksto atšaldykite grietinėlę, suberkite cukraus pudrą ir plakite, kol taps tiršta ir puri. Sudėkite varškę, kruopščiai išmaišykite ir plakite, kol ingredientai susijungs.
Žingsnis 5
Surinkite pyragą.
Paimkite plokščią lėkštę, dugną patepkite trupučiu kremo, kad tortas laikytųsi tvirtai. Išdėliokite pirmąjį pyragą, patepkite kremu, tolygiai paskleiskite vyšnias. Tada išdėliokite antrąjį pyragą ir pakartokite procedūrą. Taip su visais tortais. Uogas galite dėti per sluoksnį. Viskas priklauso nuo jūsų pageidavimų.
Kategorijos