Pieno panna cotta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Pieno panna cotta

Šiuolaikiniai virėjai gali pasiūlyti daugybę panna cotta receptų variantų: klasikinių, iš karvės ar kokosų pieno ir daugybę kitų. Vienas ingredientas visada išlieka nepakitęs - želatina. Kai šis desertas buvo išrastas Pjemonte, niekas dar nežinojo apie želatiną ir agarą. Tuomet želė formavimo ingredientas buvo žuvų kaulų nuoviras. Pienišką panna cotta galima gaminti ir be grietinėlės. Gausite dietinį produktą, bet kartu panna cotta namuose iš pieno praras švelnumą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
95 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
10 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.33/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pieno panna cotta Žingsnis 1
Išmirkykite želatiną. Į nedidelį dubenėlį supilkite ½ puodelio pieno. Sudėkite į jį želatiną ir išmaišykite. Palikite 30 minučių.

Žingsnis 2

Pieno panna cotta Žingsnis 2
Paruoškite panna cotta. Supilkite likusį pieną į puodą. Suberkite vanilinį cukrų. Pastatykite keptuvę ant silpnos ugnies. Pieno ir cukraus mišinį kaitinkite, bet neužvirinkite.

Žingsnis 3

Pieno panna cotta Žingsnis 3
Sudėkite ingredientus. Karštą skystį sumaišykite su piene išbrinkusia želatina. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos konsistencijos. Gautą masę paskirstykite į formeles arba stiklines.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos