Publikavimo data: 2025-08-17
Pieno pyragėliai su kondensuotu pienu
Kepiniai - tai nedideli krepšeliai, į kuriuos įdedama beveik bet kokio įdaro. Kepiniai yra geriausias šaltas užkandis, kuris papuoš ne tik šventinį stalą, bet ir bet kokį renginį. Saldūs keksiukai - vienas skaniausių desertų, pagamintų iš naminės tešlos. Šio deserto gaminimas užims daug laiko, tačiau rezultatas jus nudžiugins. Jei turite potraukį saldumynams ir rytais mėgstate arbatą su saldumynais, šie keksiukai jus tikrai nudžiugins. Keksiukus galima ruošti ne tik namų susibūrimams, bet ir kaip vaišes svečiams prie arbatos. Desertas gaunasi labai skanus, su daug kremo.
Žingsnis 1
Paimkite patogų dubenį, į jį įmuškite žalius kiaušinius, įberkite druskos ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Atidarykite kondensuoto pieno skardinę ir supilkite ją į gautą mišinį. Sudėkite į jį sviestą ir suplakite.
Žingsnis 3
Į atskirą dubenį supilkite miltus, suberkite raugo miltelius ir išmaišykite. Persijotus miltus suberkite į mišinį su kiaušiniais.
Žingsnis 4
Paruoštas keksiukų formeles patepkite aliejumi. Į formeles supilkite paruoštą tešlą. Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Žingsnis 5
Kai keksiukai bus paruošti ir atvėsę, išimkite juos iš formelių ir užpilkite plakta grietine bei cukraus pudra. Leiskite šiek tiek sukietėti. Po kurio laiko papuoškite plaktos grietinėlės ir cukraus pudros kremu.
Kategorijos