Sulčių želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Sulčių želė

Sulčių želė yra mažai kalorijų turintis desertas, kurį lengva pasigaminti namuose. Želė tinka bet kokios sultys - obuolių, persikų, apelsinų. Toks patiekalas visada atrodo ryškiai ir apetitiškai. Jį galima paruošti vaikų ar šeimos šventei.
Gaminimo laikas
125 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
6 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sulčių želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Į sultis su išbrinkusia želatina suberkite cukrų ir pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies. Maišykite želė, kol cukrus ir želatina ištirps. Kaitinkite 10-15 minučių, bet neužvirkite. Nuimkite keptuvę nuo ugnies. Supilkite želė į švarias formeles ir palikite 25-30 min. atvėsti kambario temperatūroje. Tada dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos