Publikavimo data: 2024-05-26
Pikantiška silkė kavos marinate
Dažniausiai silkė perkama, tačiau kai kurie žmonės marinuoja silkę patys - kiekvienas savaip. Šiame recepte silkė marinuojama su kava ir medumi - tokia sintezė, bet ji verta dėmesio. Atsižvelgiant į tai, kad silkė nebrangi, marinatui daug išleisti nereikės, nustebinkite šiuo patiekalu savo šeimą ar svečius.
Žingsnis 1
Supjaustykite silkę gražiais, vienodais griežinėliais. Nuluptą ir nuplautą svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Padažui dubenyje sumaišykite dviejų rūšių garstyčias, citrinos sultis, druską, kavą ir medų. Išmaišykite. Palaukite, kol kava ištirps.
Žingsnis 3
Supjaustytą silkę užpilkite marinatu taip, kad kiekvienas gabalėlis būtų panardintas į jį. Palikite kuriam laikui marinuotis. Kuo ilgiau silkė bus marinuojama, tuo skanesnė bus.
Kategorijos