Publikavimo data: 2024-06-16
Pikantiškas eršketas kepsnių marinate
Marinate ir ant grotelių paruoštas eršketas bei keptų bulvių garnyras - patiekalas, kuris užkariauja Provanso žolelių aromatu, subtilia citrinos natą ir sodriu skoniu. Net jei yra žmonių, abejingų žuviai, šis patiekalas net jiems nepaliks abejonių dėl skonio. Eršketus galite gaminti lauke, su šeima ir draugais gražią sekmadienio popietę arba ypatinga proga.
Žingsnis 1
Eršketų kepsnius pasūdykite ir pabarstykite pipirais. Sumaišykite augalinį aliejų su provanso žolelėmis ir vienos citrinos sultimis. Įdėkite eršketų filė į marinatą ir palikite marinuotis 30-60 min.
Žingsnis 2
Apkepkite garnyrui skirtas bulves. Išimkite eršketų kepsnius iš marinato ir kepkite ant grotelių, kol iškeps.
Kategorijos