Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-17

Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų

Šį užkandį labai lengva ir greita paruošti. Jį galima valgyti iš karto po gaminimo arba sudėti į stiklainį ir laikyti šaldytuve 5 dienas. Geriau naudoti skirtingų spalvų paprikas, kad užkandis atrodytų ryškesnis ir skanesnis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
67 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų Žingsnis 1
Sudėkite paprikas ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paprikos turėtų suminkštėti. Iškepusias paprikas sudėkite į maišelį ir palikite atvėsti.

Žingsnis 2

Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite aliejų, druską, cukrų, obuolių actą, išspaustą česnaką, susmulkintas petražoles ir kalendras.

Žingsnis 3

Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų Žingsnis 3
Iš atvėsusių paprikų pašalinkite odelę, kotelį ir sėklas. Supjaustykite juostelėmis.

Žingsnis 4

Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų Žingsnis 4
Sudėkite nupjautas paprikas į dubenį, supilkite padažą ir viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos