Publikavimo data: 2024-06-17
Pikantiškas užkandis iš skrudintų saldžiųjų paprikų
Šį užkandį labai lengva ir greita paruošti. Jį galima valgyti iš karto po gaminimo arba sudėti į stiklainį ir laikyti šaldytuve 5 dienas. Geriau naudoti skirtingų spalvų paprikas, kad užkandis atrodytų ryškesnis ir skanesnis.
Žingsnis 1
Sudėkite paprikas ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir pašaukite į 200 °C įkaitintą orkaitę 40 minučių. Paprikos turėtų suminkštėti. Iškepusias paprikas sudėkite į maišelį ir palikite atvėsti.
Žingsnis 2
Dubenyje sumaišykite aliejų, druską, cukrų, obuolių actą, išspaustą česnaką, susmulkintas petražoles ir kalendras.
Žingsnis 3
Iš atvėsusių paprikų pašalinkite odelę, kotelį ir sėklas. Supjaustykite juostelėmis.
Žingsnis 4
Sudėkite nupjautas paprikas į dubenį, supilkite padažą ir viską gerai išmaišykite.
Kategorijos