Publikavimo data: 2025-08-18
Pikantiškas užkandis šventiniam stalui
Šį užkandį pirmą kartą išbandžiau viešėdama pas mus ir įsimylėjau. Tai paprasta, greita, skanu ir gražu. Ingredientų derinys suteikia patiekalui labai įdomų subtilų skonį, kurį įvertins ir aštraus maisto mėgėjai.
Žingsnis 1
Atšildykite krabų lazdeles, išvirkite ir nulupkite kiaušinį, nulupkite česnaką.
Žingsnis 2
Keturias krabų lazdeles, kiaušinį, sūrį ir česnaką sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 3
Įpilkite majonezo.
Žingsnis 4
Kruopščiai išmaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Susmulkinkite graikinius riešutus ir šaukšteliu įdarykite alyvuoges.
Žingsnis 6
Rankomis iš masės suformuokite rutuliukus, į kurių vidurį įdėkite įdarytą alyvuogę.
Žingsnis 7
Sutarkuokite likusias dvi krabų lazdeles ir apvoliokite jose rutuliukus. Padėkite užkandį valandai į šaldytuvą.
Kategorijos