Publikavimo data: 2025-08-17
Pikantiškas žiemos morkų pyragas.
Tai mūsų žiemos tradicija, gaminame ją kasmet. Keksas nepaprastai aštrus ir skanus.
Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir augaliniu aliejumi.
Žingsnis 2
Į mišinį persijokite miltus, kepimo miltelius, druską, cinamoną, muskatą ir vanilę.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas smulkia tarka ir suberkite į tešlą.
Žingsnis 4
Sudėkite sultenes ir smulkintus graikinius riešutus ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Perkelkite į 16 cm skersmens formą ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę ir kepkite 50 minučių, kol smeigtukas bus sausas.
Žingsnis 6
Atvėsinkite ant grotelių.
Kategorijos