Pikantiškos galetės su moliūgais, obuoliais ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-22

Pikantiškos galetės su moliūgais, obuoliais ir sūriu

Galettes laikomi paprasčiausiu pyrago kepiniu. Be to, jie yra traškios tekstūros ir puikiai tinka bet kokiam įdarui, ypač sultingiems vaisių įdarams. Šioje versijoje prie obuolių prisideda moliūgas - ryškus, gražus ir suteikiantis šiam pyragui šiek tiek saulės šviesos, kuri traukia į namų jaukumą, norą pasėdėti su šeima prie puodelio arbatos ar šilto pieno.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
39 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.73/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikantiškos galetės su moliūgais, obuoliais ir sūriu Žingsnis 1
Į miltus įtrinkite sviestą. Įdėkite kiaušinį ir pieną ir užminkykite tešlą. Padalykite į porcijas ir palikite 15 minučių pastovėti.

Žingsnis 2

Pikantiškos galetės su moliūgais, obuoliais ir sūriu Žingsnis 2
Moliūgą ir obuolius sutarkuokite, suberkite sultenes, cinamoną ir vanilę. Atskirai sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 3

Pikantiškos galetės su moliūgais, obuoliais ir sūriu Žingsnis 3
Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite į plokščią duoną. Į vidurį sudėkite sūrį, moliūgą ir obuolius. Užspauskite tešlos kraštus, kad vidurys liktų atviras. Aptepkite kraštus kiaušiniu. Ant kiekvienos galetės viršaus uždėkite po gabalėlį sviesto. Kepkite 25 minutes 180 °C temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos