Pikša su dorblu sūriu orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Pikša su dorblu sūriu orkaitėje

Orkaitėje kepta piksha būna sultinga, apetitiška ir neįtikėtinai skani. Tačiau mano recepte pateikiama ne tik kepta žuvis, bet ir žuvis, įdaryta tokiu ryškiu ir pikantišku ingredientu kaip mėlynasis pelėsinis sūris. Jis žuviai suteikia neįprasto skonio. Šis patiekalas labiau skirtas gurmanams, o ne kasdieniam valgiaraščiui. Šis patiekalas buvo mėgstamiausias mano ir mano šeimos patiekalas.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
153 kcal.
Baltymai
22 g
Riebalai
5 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pikša su dorblu sūriu orkaitėje Žingsnis 1
Padarykite maždaug 0,5-1 cm gylio pjūvius 3 cm atstumu vienas nuo kito.

Žingsnis 2

Pikša su dorblu sūriu orkaitėje Žingsnis 2
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir šiek tiek pasūdykite. Sudėkite žuvį ant skardos.

Žingsnis 3

Pikša su dorblu sūriu orkaitėje Žingsnis 3
Supjaustykite sūrį nedideliais gabalėliais. Žuvį įdarykite sūriu anksčiau padarytuose įpjovimuose.

Žingsnis 4

Pikša su dorblu sūriu orkaitėje Žingsnis 4
Dėkite kepimo skardą su žuvimi į 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Žingsnis 5

Pikša su dorblu sūriu orkaitėje Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos