Publikavimo data: 2024-06-22
Pikša su dorblu sūriu orkaitėje
Orkaitėje kepta piksha būna sultinga, apetitiška ir neįtikėtinai skani. Tačiau mano recepte pateikiama ne tik kepta žuvis, bet ir žuvis, įdaryta tokiu ryškiu ir pikantišku ingredientu kaip mėlynasis pelėsinis sūris. Jis žuviai suteikia neįprasto skonio. Šis patiekalas labiau skirtas gurmanams, o ne kasdieniam valgiaraščiui. Šis patiekalas buvo mėgstamiausias mano ir mano šeimos patiekalas.
Žingsnis 1
Padarykite maždaug 0,5-1 cm gylio pjūvius 3 cm atstumu vienas nuo kito.
Žingsnis 2
Kepimo skardą ištepkite aliejumi ir šiek tiek pasūdykite. Sudėkite žuvį ant skardos.
Žingsnis 3
Supjaustykite sūrį nedideliais gabalėliais. Žuvį įdarykite sūriu anksčiau padarytuose įpjovimuose.
Žingsnis 4
Dėkite kepimo skardą su žuvimi į 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Žingsnis 5
Paruoštą patiekalą pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Kategorijos