Pita štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Pita štrudelis

Orkaitėje kepamas obuolių pitos štrudelis. Štrudelis - tai vokiškas pyragas su sūriu arba saldžiu įdaru. Klasikinis pyragas gaminamas iš sluoksniuotos tešlos, tačiau galite greitai pagaminti greitą variantą iš pitos. Žingsnis po žingsnio pateikiamas štrudelio su obuoliais receptas leidžia greitai pasigaminti gardų saldų patiekalą, kuris puikiai tinka prie arbatos, kavos ir kakavos. Jums reikės plonos neraugintos pitos. Geriau imti saldžių vaisių, tada cukraus kiekį galima sumažinti.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
261 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, riešutai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.9/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pita štrudelis Žingsnis 1
Paruoškite obuolių įdarą. Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą, suberkite 3 valgomuosius šaukštus cukraus ir pakepinkite obuolius, kol suminkštės, nepamirškite pamaišyti. Sudėkite obuolius į lėkštę ir leiskite jiems atvėsti.

Žingsnis 2

Pita štrudelis Žingsnis 2
Suformuokite štrudelį. Išdėliokite ant pitos. Į dubenėlį įmuškite kiaušinį, įberkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir išmaišykite. Aptepkite pitą kiaušinio mišiniu, šiek tiek palikite, kad pateptumėte štrudelio viršų. Tolygiai paskirstykite obuolių įdarą, pabarstykite riešutais, susukite į standų ritinėlį. Viršų aptepkite likusiu kiaušiniu ir cukrumi.

Žingsnis 3

Pita štrudelis Žingsnis 3
Iškepkite štrudelį orkaitėje. Ant kepimo skardos išklokite pergamentą. Uždėkite štrudelį ant kepimo skardos ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių. Išimkite pyragą, padėkite ant lėkštės ir palikite atvėsti. Atvėsusį štrudelį pabarstykite cukraus pudra.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos