Publikavimo data: 2025-08-18
Pitos pusryčiai
Pitos pusryčiai yra greitai ir lengvai pagaminami! Minimalus ingredientų kiekis, bet maksimaliai sotūs.
Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorą, svogūną ir pitą taip, kaip parodyta nuotraukoje, o dešreles sutarkuokite stambia tarka. Prieš pjaustydami susukite pitą į ritinėlį. Tinka net ir džiovinta pita (kaip mano).
Žingsnis 2
Keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Kol svogūnai kepa, įdarui sumaišykite kefyrą, pomidorus, kiaušinius, druską ir pipirus.
Žingsnis 4
Į mišinį sudėkite dešreles ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Į keptuvę su svogūnais sudėkite griežinėliais supjaustytą pitą ir supilkite gautą mišinį.
Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs, patikrinkite, ar išgaravo visas skystis. Vidutiniškai tai trunka 10-15 minučių, priklausomai nuo keptuvės ir viryklės tipo.
Žingsnis 7
Nuimkite dangtį ir virkite atidengę dangtį dar 3 minutes. Ant viršaus pabarstykite žaliųjų svogūnų.
Žingsnis 8
Mėgaukitės gardžiu ir sotu patiekalu! Gero apetito!
Kategorijos