Pitos pusryčiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Pitos pusryčiai

Pitos pusryčiai yra greitai ir lengvai pagaminami! Minimalus ingredientų kiekis, bet maksimaliai sotūs.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
145 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.72/5 (18 bal.)

Žingsnis 1

Pitos pusryčiai Žingsnis 1
Supjaustykite pomidorą, svogūną ir pitą taip, kaip parodyta nuotraukoje, o dešreles sutarkuokite stambia tarka. Prieš pjaustydami susukite pitą į ritinėlį. Tinka net ir džiovinta pita (kaip mano).

Žingsnis 2

Pitos pusryčiai Žingsnis 2
Keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūnus.

Žingsnis 3

Pitos pusryčiai Žingsnis 3
Kol svogūnai kepa, įdarui sumaišykite kefyrą, pomidorus, kiaušinius, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Pitos pusryčiai Žingsnis 4
Į mišinį sudėkite dešreles ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Pitos pusryčiai Žingsnis 5
Į keptuvę su svogūnais sudėkite griežinėliais supjaustytą pitą ir supilkite gautą mišinį.

Žingsnis 6

Pitos pusryčiai Žingsnis 6
Uždenkite dangčiu ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol išvirs, patikrinkite, ar išgaravo visas skystis. Vidutiniškai tai trunka 10-15 minučių, priklausomai nuo keptuvės ir viryklės tipo.

Žingsnis 7

Pitos pusryčiai Žingsnis 7
Nuimkite dangtį ir virkite atidengę dangtį dar 3 minutes. Ant viršaus pabarstykite žaliųjų svogūnų.

Žingsnis 8

Pitos pusryčiai Žingsnis 8
Mėgaukitės gardžiu ir sotu patiekalu! Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos