Publikavimo data: 2025-08-20
Pitos pyragas su varške
Lengvai pagaminami, be miltų, sveiki pusryčiai.
Žingsnis 1
Nuplaukite sultenes ir riešutus, riešutus susmulkinkite. Į dubenį su varške įmuškite 3 kiaušinius, suberkite sultenes, riešutus, vanilinį cukrų, 3 šaukštus cukraus. Visus ingredientus sumaišykite.
Žingsnis 2
Išskleiskite pitos lakštą, padėkite ant stalo ir sudėkite pusę įdaro, paskirstydami jį po visą pitą.
Žingsnis 3
Suvyniokite pitą į ritinėlį ir įdėkite į silikoninę formą.
Žingsnis 4
Tą patį padarykite ir su antruoju pitos lakštu. Jei norite suvienodinti aukštį, prispauskite rankomis.
Žingsnis 5
Sumaišykite likusius ingredientus: kiaušinį, cukrų ir grietinę. Supilkite į pitos formą, tolygiai ištepkite šonus ir viršų.
Žingsnis 6
Pašaukite pyragą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 40 min. Tada ištraukite pyragą, uždenkite didele lėkšte ir apverskite formą. Išimkite formą. Pyragas paruoštas.
Kategorijos