Pitos pyragas su varške pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pitos pyragas su varške

Lengvai pagaminami, be miltų, sveiki pusryčiai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Pitos pyragas su varške Žingsnis 1
Nuplaukite sultenes ir riešutus, riešutus susmulkinkite. Į dubenį su varške įmuškite 3 kiaušinius, suberkite sultenes, riešutus, vanilinį cukrų, 3 šaukštus cukraus. Visus ingredientus sumaišykite.

Žingsnis 2

Pitos pyragas su varške Žingsnis 2
Išskleiskite pitos lakštą, padėkite ant stalo ir sudėkite pusę įdaro, paskirstydami jį po visą pitą.

Žingsnis 3

Pitos pyragas su varške Žingsnis 3
Suvyniokite pitą į ritinėlį ir įdėkite į silikoninę formą.

Žingsnis 4

Pitos pyragas su varške Žingsnis 4
Tą patį padarykite ir su antruoju pitos lakštu. Jei norite suvienodinti aukštį, prispauskite rankomis.

Žingsnis 5

Pitos pyragas su varške Žingsnis 5
Sumaišykite likusius ingredientus: kiaušinį, cukrų ir grietinę. Supilkite į pitos formą, tolygiai ištepkite šonus ir viršų.

Žingsnis 6

Pitos pyragas su varške Žingsnis 6
Pašaukite pyragą į 180 laipsnių temperatūros orkaitę maždaug 40 min. Tada ištraukite pyragą, uždenkite didele lėkšte ir apverskite formą. Išimkite formą. Pyragas paruoštas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant kepimo skardos, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, moliūgų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, moliūgų festivalis, receptų knyga, moliūgų pyragai, moliūgų pyragai, moliūgų kepimas, pyragai su moliūgais, pyragai su citrina, pyragai su kiaušiniu, kepimas su kiaušiniu, pyragai su sviestu, kepimas su vaisiais

Kategorijos