Pitos traškučiai su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Pitos traškučiai su sūriu

Pitos traškučiai su sūriu - puikus lengvas užkandis. Jie tinka su tirštais padažais ir humusu. Jiems paruošti užtrunka mažiau nei pusvalandį. Kadangi yra tik du pagrindiniai ingredientai. Traškius orkaitėje keptus pitos traškučius su sūriu sandariame inde galima laikyti apie savaitę. Paruoškite šį aromatingą užkandį pagal mūsų receptą!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
345 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Sezamo sėklos
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pitos traškučiai su sūriu Žingsnis 1
Paruoškite marinatą.Į dubenį supilkite alyvuogių aliejų, suberkite papriką, karį, žoleles, druską ir maltus juoduosius pipirus. Kruopščiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Pitos traškučiai su sūriu Žingsnis 2
Paruoškite traškučius. Pamirkykite pitos trikampėlius marinate ir sudėkite juos ant kepimo skardos. Išdėliokite juos vienu sluoksniu. Apibarstykite trikampėlius parmezanu. Kepkite orkaitėje 5-10 minučių 180 ℃ temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, įspūdingas receptas, paprastas, valgyti bendrus alergenus, pietūs, popietė, vakarienė, užkandis, traškučiai, karšti patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos