Pizza à la russe. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Pizza à la russe.

Prie rusiško šaldytuvo turinio pritaikyta picos versija.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
183 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Pizza à la russe. Žingsnis 1
Iš miltų, pieno (šilto), sausų mielių, cukraus ir žiupsnelio druskos užminkykite tešlą, patepkite augaliniu aliejumi ir palikite pusvalandžiui pakilti.

Žingsnis 2

Pizza à la russe. Žingsnis 2
Tešla turėtų padvigubėti.

Žingsnis 3

Pizza à la russe. Žingsnis 3
Padažui sumaišykite pomidorų pastą, majonezą, česnaką ir džiovintus bazilikus.

Žingsnis 4

Pizza à la russe. Žingsnis 4
Tešlą plonu sluoksniu paskleiskite ant kepimo skardos, aptepkite padažu.

Žingsnis 5

Pizza à la russe. Žingsnis 5
Pabarstykite smulkiai supjaustytais svogūnais.

Žingsnis 6

Pizza à la russe. Žingsnis 6
Įdėkite dešrelių.

Žingsnis 7

Pizza à la russe. Žingsnis 7
Marinuoti agurkai.

Žingsnis 8

Pizza à la russe. Žingsnis 8
Ant viršaus sudėkite pomidorus.

Žingsnis 9

Pizza à la russe. Žingsnis 9
Apibarstykite sūriu ir smulkiai supjaustytais krapais.

Žingsnis 10

Pizza à la russe. Žingsnis 10
Kepkite 170 laipsnių temperatūros orkaitėje 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, pica, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pica su grybais, pica su grybais, pica su grybais, pica su pievagrybiais, kepimas su sūriu, pica su sūriu

Kategorijos