Pjaustyta lazda pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Pjaustyta lazda

Namuose kepta duona neabejotinai skanesnė už pirktą parduotuvėje. O iškepti ją visai nesunku.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)

Žingsnis 1

Sumaišykite visus ingredientus. Užminkykite tešlą ir palikite valandą šiltoje vietoje. Tada tešlą išminkykite ir palikite dar pusvalandį pastovėti.

Žingsnis 2

Iš paruoštos tešlos suformuokite kepinį: ištempkite rankomis į sluoksnį, susukite į kepinį, tada kepinio kraštus suvyniokite į vidurį.

Žingsnis 3

Pjaustyta lazda Žingsnis 3
Padėkite kepinį ant miltais pabarstyto silikoninio kilimėlio. Padarykite įpjovas aštriu peiliu. Palikite 15 minučių, tada apšlakstykite šaltu vandeniu ir pašaukite į įkaitintą iki 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pyragai, saldūs pyragai, receptų knyga, bananų pyragai, pyragai su grietine, kepimas su grietine, pyragai su kiaušiniu, desertai su grietine, kepimas su kiaušiniu, sviesto pyragai, kepimas su vaisiais

Kategorijos