Pjaustyta lazda pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Pjaustyta lazda

Namuose kepta duona neabejotinai skanesnė už pirktą parduotuvėje. O iškepti ją visai nesunku.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
204 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
38 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.07/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sumaišykite visus ingredientus. Užminkykite tešlą ir palikite valandą šiltoje vietoje. Tada tešlą išminkykite ir palikite dar pusvalandį pastovėti.

Žingsnis 2

Iš paruoštos tešlos suformuokite kepinį: ištempkite rankomis į sluoksnį, susukite į kepinį, tada kepinio kraštus suvyniokite į vidurį.

Žingsnis 3

Pjaustyta lazda Žingsnis 3
Padėkite kepinį ant miltais pabarstyto silikoninio kilimėlio. Padarykite įpjovas aštriu peiliu. Palikite 15 minučių, tada apšlakstykite šaltu vandeniu ir pašaukite į įkaitintą iki 200 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 40 minučių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos