Publikavimo data: 2024-06-08
Plakta grietinėlė
Nepaisant to, kad atsirado daug analogų, pagamintų iš neriebios varškės ar augalinių produktų, natūrali plakta grietinėlė, pasižyminti nepakartojamu švelniu skoniu, išlieka nepakartojama. Kremai tortams, vaisių desertų papuošimai, sodrūs pieno "dangteliai" ir net alkoholiniai kokteiliai - plaktos grietinėlės gali prireikti įvairiais atvejais. Ir jas galima greitai ir paprastai paruošti laužtuve.
Žingsnis 1
Pradėkite plakti grietinėlę. Supilkite grietinėlę į dubenį ir pradėkite plakti mikseriu nedideliu greičiu. Palaipsniui didinkite greitį ir stebėkite, kaip kremas tirštėja.
Žingsnis 2
Suberkite cukraus pudrą. Kai tik grietinėlė pradės tirštėti, toliau plakant palaipsniui suberkite cukraus pudrą. Plakite tol, kol kremas sutirštės iki grietinėlės konsistencijos ir nustos kristi nuo maišytuvo antgalio. Iš karto po paruošimo plaktą grietinėlę 1-2 valandas palaikykite šaldytuve.
Kategorijos