Plakta grietinėlė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Plakta grietinėlė

Nepaisant to, kad atsirado daug analogų, pagamintų iš neriebios varškės ar augalinių produktų, natūrali plakta grietinėlė, pasižyminti nepakartojamu švelniu skoniu, išlieka nepakartojama. Kremai tortams, vaisių desertų papuošimai, sodrūs pieno "dangteliai" ir net alkoholiniai kokteiliai - plaktos grietinėlės gali prireikti įvairiais atvejais. Ir jas galima greitai ir paprastai paruošti laužtuve.
Gaminimo laikas
135 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
248 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plakta grietinėlė Žingsnis 1
Pradėkite plakti grietinėlę. Supilkite grietinėlę į dubenį ir pradėkite plakti mikseriu nedideliu greičiu. Palaipsniui didinkite greitį ir stebėkite, kaip kremas tirštėja.

Žingsnis 2

Plakta grietinėlė Žingsnis 2
Suberkite cukraus pudrą. Kai tik grietinėlė pradės tirštėti, toliau plakant palaipsniui suberkite cukraus pudrą. Plakite tol, kol kremas sutirštės iki grietinėlės konsistencijos ir nustos kristi nuo maišytuvo antgalio. Iš karto po paruošimo plaktą grietinėlę 1-2 valandas palaikykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos