Pletenka su spanguolėmis iš sluoksniuotos tešlos be mielių pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Pletenka su spanguolėmis iš sluoksniuotos tešlos be mielių

Skanus ir sultingas sluoksniuotos tešlos pyragas su spanguolėmis iš tešlos be mielių bus puikus pasirinkimas saldžiarūgščių desertų mėgėjams. Sluoksniuotos tešlos tešla be mielių tinka kepimui, nes neturi mielių skonio ir kvapo. Trapi sluoksniuota tešla puikiai dera su obuolių ir spanguolių įdaru. Kad pyragas būtų saldesnis, jį galima apibarstyti cukraus pudra. Pyragą reikėtų patiekti su arbata, pienu arba kava.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 5/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Pletenka su spanguolėmis iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 1
Paruoškite tešlą ir įdarą. Pabarstykite stalą miltais, paskleiskite ant jų sluoksniuotą tešlą ir iškočiokite ją kočėlu. Obuolius supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis. Sumaišykite juos dubenyje su spanguolėmis ir cukrumi. Vandens vonelėje ištirpinkite sviestą.

Žingsnis 2

Pletenka su spanguolėmis iš sluoksniuotos tešlos be mielių Žingsnis 2
Paruoškite pyragą. Tešlą ištepkite įdaru. Viršų pabarstykite krakmolu. Tešlos kraštus supjaustykite juostelėmis ir į jas įstrižai suvyniokite įdarą, kad susidarytų pynė. Tešlos viršų patepkite sviestu. Pašaukite pyragą į orkaitę 30 minučių. Tada išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos