Publikavimo data: 2025-08-18
Plikyta pica su dešrelėmis padaže.
Originalaus picos patiekalo variacija.
Žingsnis 1
Padėkite tešlą ant miltais pabarstytos lentos ir iškočiokite plonu sluoksniu.
Žingsnis 2
Tešlą supjaustykite į 4 dalis.
Žingsnis 3
Ant kiekvieno tešlos gabalėlio uždėkite po dešrelę.
Žingsnis 4
Užfiksuokite tešlos kraštus, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 5
Kepimo formą ištepkite aliejumi.
Žingsnis 6
Dešreles sudėkite į tešlą ant formos.
Žingsnis 7
Kiekvieną dešrelę supjaustykite taip, kaip parodyta nuotraukoje, vos ne iki tešlos krašto.
Žingsnis 8
Kiekvieną dešros gabalėlį išdėliokite įstrižai, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 9
Sutarkuokite vieną dešrą.
Žingsnis 10
Sutarkuokite sūrį.
Žingsnis 11
Atskirame dubenyje sumaišykite majonezą, kečupą, sūrį ir tarkuotą dešrą.
Žingsnis 12
Viską sumaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 13
Šį mišinį užtepkite ant kiekvieno dešrelių suktinuko.
Žingsnis 14
Tolygiai aptepkite visą bandelę.
Žingsnis 15
20 minučių kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Kategorijos