Publikavimo data: 2024-05-25
Plikyti keksiukai po cukraus pudra
Keksiukai - produktas, kurį mėgsta beveik visi be išimties, todėl virėjai ar šeimininkės visada turi galimybę pradžiuginti savo artimuosius tokiais kepiniais. Žinoma, jie kaloringi, tačiau laukiant malonumo kartais galima sulaužyti tabu ir palepinti save bei šeimą. Šiuo atveju su tešlos m arba įdaru galima fantazuoti. Tie, kurie kada nors dirbo su tešla, tuo pasinaudos.
Žingsnis 1
Mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame piene. Palaukite 5-10 minučių, kol pasirodys "kepurė". Miltus supilkite į kitą dubenį ir padarykite jame duobutę. Įdėkite trynius, supilkite ištirpintą sviestą, mieles ir cukrų, druską ir išmaišykite tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 30 minučių, kad pakiltų.
Žingsnis 2
Iškilusią tešlą išimkite ir padėkite ant stalo. Atpjaukite gabalėlius, suformuokite iš jų dešreles ir galus suvyniokite į centrą. Palikite 10 minučių pastovėti, kad iškeptų.
Žingsnis 3
Dėkite keksiukus į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
Kategorijos