Plikyti keksiukai po cukraus pudra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Plikyti keksiukai po cukraus pudra

Keksiukai - produktas, kurį mėgsta beveik visi be išimties, todėl virėjai ar šeimininkės visada turi galimybę pradžiuginti savo artimuosius tokiais kepiniais. Žinoma, jie kaloringi, tačiau laukiant malonumo kartais galima sulaužyti tabu ir palepinti save bei šeimą. Šiuo atveju su tešlos m arba įdaru galima fantazuoti. Tie, kurie kada nors dirbo su tešla, tuo pasinaudos.
Gaminimo laikas
110 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
283 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
42 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Plikyti keksiukai po cukraus pudra Žingsnis 1
Mieles ir cukrų ištirpinkite šiltame piene. Palaukite 5-10 minučių, kol pasirodys "kepurė". Miltus supilkite į kitą dubenį ir padarykite jame duobutę. Įdėkite trynius, supilkite ištirpintą sviestą, mieles ir cukrų, druską ir išmaišykite tešlą. Uždenkite dubenį rankšluosčiu ir padėkite į šiltą vietą 30 minučių, kad pakiltų.

Žingsnis 2

Plikyti keksiukai po cukraus pudra Žingsnis 2
Iškilusią tešlą išimkite ir padėkite ant stalo. Atpjaukite gabalėlius, suformuokite iš jų dešreles ir galus suvyniokite į centrą. Palikite 10 minučių pastovėti, kad iškeptų.

Žingsnis 3

Plikyti keksiukai po cukraus pudra Žingsnis 3
Dėkite keksiukus į įkaitintą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kepkite po kelias minutes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos