Publikavimo data: 2025-08-19
Plikyti keksiukai su kondensuotu pienu ir obuoliais
Skanūs ir sotūs keksiukai visada praskaidrina stalą. Juos galima pagaminti vos iš kelių produktų, o įdarą galima pakeisti bet kuo, kas jums ir jūsų šeimai labiausiai patinka. Tokie kepiniai paruošiami greičiau nei per valandą, o jų skonis jus nustebins. Jie būna minkšti, purūs ir tiesiog tirpsta burnoje. O papuošti kremu jie bus ne tik skanūs, bet ir labai gražūs.
Žingsnis 1
Kiaušinius plakite tol, kol jie taps putoti, apie 5 minutes. Tada supilkite kondensuotą pieną ir dar kartą suplakite. Nulupkite ir sutarkuokite obuolius į kiaušinių masę, tada suberkite miltus ir kepimo miltelius.
Žingsnis 2
Supilkite tešlą į formeles ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tuo tarpu paruoškite grietinėlę. Dubenyje sumaišykite sviestą, varškę, kepimo miltelius ir citrinos sultis. Išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Kremą supilkite į maišelį ir, kol kepa keksiukai, įdėkite į šaldytuvą. Atvėsinkite keksiukus ir papuoškite kremu bei tarkuotu šokoladu.
Kategorijos