Publikavimo data: 2024-06-15
"Plombeer" su vaniliniu cukrumi
Natūralaus vanilino kaina yra gana didelė. Grynas prieskonis išgaunamas iš meksikietiškos orchidėjos lajos. Šiandien parduotuvėse daugiausia pateikiamas sintetinis vanilinas iš medienos masės. Jo skonis ir aromatas identiškas tikrosios vanilės skoniui ir aromatui, tačiau kainuoja mažiau. Dar yra trečias variantas - vanilinis cukrus, gaunamas susmulkintas vanilės ankštis sumaišius su cukraus pudra. Jį patogu naudoti desertuose. Naudodami vanilinį cukrų namuose galite pasigaminti skanių ir švelnių ledų.
Žingsnis 1
Paruoškite kremo mišinį. Pieną sumaišykite su cukrumi, įskaitant vanilinį cukrų. Užvirinkite. Atvėsinkite. Sudėkite trynius, išmaišykite. Įdėkite mišinį į vandens vonelę. Virkite nuolat maišydami, kol mišinys taps panašus į kondensuotą pieną.
Žingsnis 2
Paruoškite ledus su vaniliniu cukrumi. Išplakite grietinėlę iki standžių viršūnių. Sudėkite kremo mišinį ir kakavą ir išmaišykite. Supilkite į šaldymo indą ir įdėkite į šaldiklį 4-5 valandoms. Kas valandą mišinį pamaišykite, kad nesusikristalizuotų.
Kategorijos