Publikavimo data: 2025-08-20
Plombiere pyragas be orkaitės
Greito pyrago paruošimas nekepant "Plombir". Jis gaunasi labai skanus ir švelnus, lengvai paruošiamas. O svarbiausia - iš turimų produktų.
Žingsnis 1
Miltus supilkite į dubenį, suberkite 80 g cukraus ir sutarkuokite šaltą sviestą. Trinkite visus ingredientus, kol taps trupiniai.
Žingsnis 2
Sausoje keptuvėje 2 kartus pakepinkite džiūvėsėlių trupinius, kol gražiai apskrus. Svarbu trupinių neperkepti, kad jie netaptų kartūs.
Žingsnis 3
Kremui puode sumaišykite kiaušinius, 130 g cukraus, kukurūzų krakmolą ir vaniliną. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Į gautą mišinį supilkite pieną.
Žingsnis 5
Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir nuolat maišydami užvirinkite. Užvirus grietinėlę virkite dar 1 minutę.
Žingsnis 6
Galiausiai įdėkite 60 g sviesto ir vėl gerai išmaišykite.
Žingsnis 7
Surinkite pyragą. Galite naudoti 20 cm skersmens skylėtą žiedą. Formos šonus ištepkite sviestu. Dugną ištepkite kremu.
Žingsnis 8
Tada tortą sudėliokite sluoksniais: smėlio trupinių, kremo, pakaitomis, kol baigsis trupinių ir kremo sluoksniai.
Kategorijos