Po sūriu keptos austrės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Po sūriu keptos austrės

Išskirtinis restorano patiekalas, kurį galima lengvai paruošti namuose. Skanu.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.92/5 (12 bal.)

Žingsnis 1

Po sūriu keptos austrės Žingsnis 1
Sutarkuokite sūrį ir sumaišykite su išspaustu česnaku.

Žingsnis 2

Atidarykite austres, nusausinkite jas ir į kiekvieną įdėkite po 1 valgomąjį šaukštą sūrio mišinio.

Žingsnis 3

Po sūriu keptos austrės Žingsnis 3
Kepkite ant grotelių arba 200 °C temperatūros orkaitėje, kol sūris visiškai išsilydys (7 minutes).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, jūros gėrybių patiekalai, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos