Publikavimo data: 2024-04-06
Poke su avokadais
Poke yra tradicinis Havajų virtuvės patiekalas. Originali jo versija gaminama iš ryžių, išdarinėtos žuvies be odos, prieskonių ir jūros dumblių. Be klasikinės versijos, yra ir kitų poke receptų, pritaikytų europiečių skoniui. Paprasčiausias paruošimo būdas - ryžių poke su avokadais. Patiekalui geriau naudoti prinokusius vaisius: avokadas turi būti ne per kietas, be odelės defektų, o nugarėlė turi lengvai atsiskirti.
Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Į ryžius supilkite ryžių actą ir cukrų, išmaišykite, uždenkite dangčiu ir palikite garuoti 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Suderinkite produktus. Ryžius ir prieskonius sudėkite į gilų dubenį. Avokado minkštimą supjaustykite griežinėliais ir sudėkite ant ryžių.
Kategorijos