Publikavimo data: 2024-04-06
Poke su quinoa
Poke - havajietiškas patiekalas, kurį galima paruošti įvairiais būdais. Pagrindiniai ingredientai paprastai yra ryžiai ir jūros gėrybės (lašiša, tunas, krevetės, krabai). Pokė be žuvies produktų vadinama boule. Geriau patiekalą gaminti su kvinojos duonos grūdais ir pridėti šviežių daržovių. Taip pokė taps ne tik skanus, bet ir sveikas patiekalas. Receptas nesukels jokių sunkumų, su poké su kvinojais gali susidoroti bet kokio lygio kulinarinį išsilavinimą turinti šeimininkė.
Žingsnis 1
Paruoškite kvinoją. Į puodą arba katilą sudėkite kvinoją, pagal skonį pasūdykite. Užpilkite karštu vandeniu ir virkite apie 25 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 2
Puoškite kvinoją. Šiek tiek atvėsinkite kvinoją, užpilkite 1 valgomąjį šaukštą terijakio padažo ir šlakelį citrinos sulčių.
Žingsnis 3
Sumaišykite kvinoją su likusiais ingredientais. Ant viršaus sudėkite kvinoją, griežinėliais pjaustytą agurką ir salotas. Apšlakstykite likusiu terijakio padažu, apšlakstykite citrinos sultimis ir pabarstykite sezamo sėklomis.
Kategorijos