Pokė su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Pokė su krevetėmis

Pokė su krevetėmis - sotus ir sveikas pasirinkimas pietums ar vakarienei. Pageidautina naudoti Basmati arba kvinojos ryžius ir bet kokio dydžio krevetes (mažas, vidutines arba karališkąsias). Jūros gėrybės turi būti šviežios: su elastingu ir permatomu kiautu, turinčiu vientisą struktūrą. Ruošiant patiekalą galima sutaupyti daug laiko, jei ryžius išvirsite iš anksto.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, vėžiagyviai, sojų pupelės
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Pokė su krevetėmis Žingsnis 1
Paruoškite ryžius: į išvirtus ryžius įpilkite ryžių acto ir cukraus, uždenkite ir palikite garuoti 5-7 minutes. Išvirusius ryžius sudėkite į gilų dubenį.

Žingsnis 2

Pokė su krevetėmis Žingsnis 2
Ryžius sumaišykite su avokadu. Avokadą apšlakstykite ryžių actu ir išdėliokite ant ryžių.

Žingsnis 3

Pokė su krevetėmis Žingsnis 3
Paruoškite krevetes. Krevetes virkite verdančiame vandenyje apie 2-3 minutes, į vandenį įberkite druskos. Nulupkite jūros gėrybes nuo kiautų ir sudėkite ant ryžių.

Žingsnis 4

Pokė su krevetėmis Žingsnis 4
Sudėkite likusius produktus. Ant krevečių išdėliokite salotų lapus ir pomidorus, apšlakstykite poke sojų padažu ir alyvuogių aliejumi.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos