Publikavimo data: 2025-08-19
Poleno pyragas
"Poleno" pyragas - tai lengvai paruošiamas, bet labai skanus sluoksniuotos tešlos pyragas. Iš minimalaus kiekio ingredientų pagaminsite nuostabų desertą, kurį įvertins visi jūsų šeimos nariai.
Žingsnis 1
Atšildytą sluoksniuotą tešlą iškočiokite viena kryptimi ir picos pjaustykle supjaustykite 2-3 cm pločio juostelėmis.
Žingsnis 2
Tešlos juosteles dėkite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 10-15 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite kremą sumaišydami virintą sutirštintą pieną su sviestu.
Žingsnis 4
Pergamentinį popierių patepkite kremu. Ant kremo dėkite 5-6 lazdeles, tada vėl patepkite kremu. Taip montuokite tortą, kol sunaudosite visas lazdeles. Kraštus taip pat patepkite kremu.
Žingsnis 5
Suvyniokite pyragą į rąsto formą. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 6 valandoms.
Žingsnis 6
Nuimkite nuo pyrago pergamentinį popierių ir padėkite ant lėkštės.
Kategorijos