Polenta a la Russa. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Polenta a la Russa.

Saldus itališkas desertas su meile iš Rusijos! Jei daugelis šeimininkių žino apie polentą ir randa jos panaudojimą pagrindiniuose patiekaluose, aš ją sumaniau derinti ir saldžiuose desertuose. Jis tinka kaip atskiras desertas arba kaip aperityvas prie saldaus stalo. Per kelias minutes ne tik nustebinsite svečius neįprastu patiekalu, bet ir sutaupysite daug laiko!
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Polenta a la Russa. Žingsnis 1
Nulupkite obuolį ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Polenta a la Russa. Žingsnis 2
Į puodą storu dugnu supilkite polentą, suberkite cukrų ir druską.

Žingsnis 3

Polenta a la Russa. Žingsnis 3
Į puodą storu dugnu supilkite polentą, suberkite cukrų ir druską.

Žingsnis 4

Polenta a la Russa. Žingsnis 4
Kai užvirs, sudėkite obuolį.

Žingsnis 5

Polenta a la Russa. Žingsnis 5
Išmaišykite ir pabaigoje sudėkite sviestą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos