Publikavimo data: 2024-06-22
Polenta a la Russa.
Saldus itališkas desertas su meile iš Rusijos! Jei daugelis šeimininkių žino apie polentą ir randa jos panaudojimą pagrindiniuose patiekaluose, aš ją sumaniau derinti ir saldžiuose desertuose. Jis tinka kaip atskiras desertas arba kaip aperityvas prie saldaus stalo. Per kelias minutes ne tik nustebinsite svečius neįprastu patiekalu, bet ir sutaupysite daug laiko!
Žingsnis 1
Nulupkite obuolį ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Į puodą storu dugnu supilkite polentą, suberkite cukrų ir druską.
Žingsnis 3
Į puodą storu dugnu supilkite polentą, suberkite cukrų ir druską.
Žingsnis 4
Kai užvirs, sudėkite obuolį.
Žingsnis 5
Išmaišykite ir pabaigoje sudėkite sviestą.
Kategorijos