Pollock pitos duonoje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Pollock pitos duonoje

Originali žuvies porcija. Traški pitos plutelė ir švelnus žuvies minkštimas nepaliks abejingų. Paragaukite ir jūs!
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
146 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.5/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Pollock pitos duonoje Žingsnis 1
Geriau iš karto imti filė, bet šaldytuve turėjau tik visą lašišos skerdeną. Nuplaukite, supjaustykite, išvalykite. Supjaustykite žuvį filė.

Žingsnis 2

Pollock pitos duonoje Žingsnis 2
Pasūdykite ir papipirinkite filė.

Žingsnis 3

Pollock pitos duonoje Žingsnis 3
Supjaustykite pitą stačiakampiais. Dubenyje sumaišykite kiaušinius, grietinę, garstyčias, svogūnus, druską ir pipirus.

Žingsnis 4

Pollock pitos duonoje Žingsnis 4
Atskirkite 2 cm nuo krašto ir įdėkite 2 pomidorų griežinėlius, tada žuvies gabalėlį. Ant viršaus uždėkite šaukštą įdaro.

Žingsnis 5

Pollock pitos duonoje Žingsnis 5
Suvyniokite visus suktinukus ir sandariai sudėkite į kepimo indą. Ant viršaus supilkite likusį mišinį ir sutarkuokite sūrį.

Žingsnis 6

Pollock pitos duonoje Žingsnis 6
Pašaukite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 35 min. 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos