Publikavimo data: 2024-06-15
Pomidorų pagrindu pagaminta pica su lašiša
Pomidorų pica su lašiša yra klasikinis itališkos virtuvės patiekalas. Paruošti patiekalą pagal šį receptą neužtruksite daug laiko ir tai padės, kai reikės greitai ką nors sugalvoti didelei kompanijai. Pomidorai ir šviežia lašiša puikiai dera tarpusavyje, o traškus picos pagrindas tikrai nepaliks abejingų. Galite pridėti kitų ingredientų pagal savo skonį: pavyzdžiui, pakeisti padažą arba naudoti kelių rūšių sūrį.
Žingsnis 1
Sutarkuokite parmezaną stambia tarka.
Žingsnis 2
Paruoštą tešlą aptepkite naminiu pomidorų padažu. Ant padažo užbarstykite tarkuoto parmezano. Pabarstykite 1-2 žiupsneliais džiovinto raudonėlio ir paruoštomis žolelėmis. Ant viršaus sudėkite lašišos griežinėlius.
Žingsnis 3
Ant viršaus dėkite mocarelos griežinėlius.
Žingsnis 4
Leiskite picai pastovėti 10 minučių, kad tešla šiek tiek įsigertų į padažą. Įkaitinkite orkaitę iki 180-190 laipsnių. Kepkite 20 minučių.
Žingsnis 5
Ant paruoštos picos uždėkite šviežių bazilikų lapelių. Paruoštą patiekalą supjaustykite riekelėmis.
Kategorijos