Poutasseur kepta žuvis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Poutasseur kepta žuvis

Biudžeto receptas. Greitas ir skanus!
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)

Žingsnis 1

Poutasseur kepta žuvis Žingsnis 1
Išvalykite žuvies vidų, nupjaukite galvą, uodegą ir pelekus. Nuplaukite šaltu vandeniu.

Žingsnis 2

Poutasseur kepta žuvis Žingsnis 2
Žuvį pasūdykite, papipirinkite ir apvoliokite miltuose.

Žingsnis 3

Poutasseur kepta žuvis Žingsnis 3
Sudėkite žuvį į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant didelės ugnies 5-7 minutes.

Žingsnis 4

Poutasseur kepta žuvis Žingsnis 4
Apverskite žuvį. Pabarstykite smulkintais svogūnais. Kepkite dar 10 minučių ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos