Publikavimo data: 2025-08-18
PP blynų pyragas iš ryžių miltų
Siūlau labai skanius ir greitus pusryčius neįprastoje versijoje - pyragą, kurio pagrindas - ryžių blynas. Šis desertas patiks tiems, kurie laikosi sveikos mitybos. Jis labai skanus, švelnus ir sotus.
Žingsnis 1
Giliame dubenyje iki vientisos masės sumaišykite kiaušinį, ryžą, vaniliną, sodą, ryžių miltus ir saldiklį.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į įkaitintą keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi. Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės uždengę dangčiu.
Žingsnis 3
Paruoštą blyną supjaustykite į 4 lygias dalis.
Žingsnis 4
Kiekvieną blyno gabalėlį patepkite grietine ir uždėkite braškių. Uždėkite pluteles vieną ant kitos.
Kategorijos