Publikavimo data: 2025-08-20
PP salotos su grybais
Šias lengvas ir traškias grybų salotas galima patiekti su mėsa, žuvimi, virtomis ar troškintomis daržovėmis. Pagal šį receptą salotos yra visiškai veganiškos, tačiau, jei norite, galite įdėti virtų putpelių ar vištų kiaušinių ir neriebaus sūrio, tačiau tada patiekalas taps kaloringesnis. Prieš patiekdami salotas pagardinkite jūros druska, šviežiai maltais juodaisiais pipirais, apšlakstykite ypač tyru alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis, pabarstykite žolelėmis ir sezamo sėklomis. Bus labai skanu ir apetitiška.
Žingsnis 1
Paruoškite grybus. Grybus ir svogūną smulkiai supjaustykite. Keptuvėje įkaitinkite pusę augalinio aliejaus, kepkite pievagrybius ir svogūnus ant vidutinės ugnies 8 minutes.
Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Plonai susmulkinkite pekino kopūstą, agurką supjaustykite griežinėliais. Salotinėje sumaišykite keptas austres, kopūstus ir agurkus, supilkite likusį augalinį aliejų ir citrinos sultis, įberkite druskos ir gerai išmaišykite.
Kategorijos