Publikavimo data: 2025-08-18
PP salotos su marinuotais grybais
PP salotos su marinuotais grybais pradžiugins įdomiu ir neįprastu, tačiau sėkmingu marinuotų grybų deriniu su šviežiomis daržovėmis, virta jautiena ir pikantišku padažu. Šios salotos patiks ne tik figūra besirūpinančioms merginoms, bet ir vyrams, mėgstantiems skaniai ir sočiai pavalgyti. Mėsa, agurkai, pomidorai ir saldžiosios paprikos gerai subalansuoja marinuotų grybų skonį ir padaro salotas maistingas. O sojų padažas su augaliniu aliejumi ir česnaku suteikia salotoms pikantiško skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Česnakus išspauskite per presą. Sumaišykite augalinį aliejų su sojų padažu, pipirais, druska ir česnaku. Gerai išmaišykite ir palikite 10 minučių pastovėti.
Žingsnis 2
Paruoškite ingredientus. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, užpilkite obuolių actu. Mėsą, agurką ir saldžiąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais. Smulkiai supjaustykite pomidorą. Grybus supjaustykite ketvirčiais.
Žingsnis 3
Sudėkite salotas. Sudėkite visus supjaustytus ingredientus į salotinę, iš svogūno išpilkite actą ir sudėkite prie likusių daržovių. Į tą pačią vietą sudėkite grybus. Supilkite padažą ir gerai išmaišykite.
Kategorijos