PP salotos su ryžiais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

PP salotos su ryžiais

Iš ryžių, kukurūzų, tuno ir riešutų galima pagaminti švelnaus, bet ryškaus skonio salotas. Padažui naudojamas ne majonezas, o grietinės, garstyčių ir citrinos sulčių padažas. Ruduosiuose nevirtuose ryžiuose yra daug naudingų medžiagų. Jų grūdai yra šiurkščios struktūros. Augalinės skaidulos, kurių didelis kiekis įeina į ryžių sudėtį, gerina žarnyno peristaltiką ir virškinimą.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
141 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
10 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.57/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

PP salotos su ryžiais Žingsnis 1
Paruoškite ryžius. Užpilkite ryžius vandeniu ir užvirinkite. Pagardinkite trupučiu druskos ir virkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, kol išvirs, maždaug 15 minučių.

Žingsnis 2

PP salotos su ryžiais Žingsnis 2
Supjaustykite maistą ir paruoškite padažą. Smulkiai supjaustykite svogūnus. Susmulkinkite graikinius riešutus. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais. Žuvį sutrinkite šakute. Į atskirą indą sudėkite grietinę ir garstyčias. Pagal skonį įberkite pipirų ir citrinos sulčių. Padažą gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

PP salotos su ryžiais Žingsnis 3
Baigkite ruošti salotas. Sumaišykite žuvį, kiaušinius, svogūnus, graikinius riešutus, kukurūzus, ryžius, pasūdykite, užpilkite padažu ir sumaišykite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, salotos, žuvies salotos, tuno salotos, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, per 15 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, ryžių patiekalai, receptų knyga, salotos su konservuotais kukurūzais, salotos su kiaušiniais, salotos su majonezu, salotos su daržovėmis, salotos su žaliaisiais svogūnais

Kategorijos