Publikavimo data: 2024-06-23
PP skrebučių receptas
Kai nėra laiko paruošti pilnaverčius pusryčius, galite rinktis įvairių rūšių skrebučius. Svarbu pasirinkti tinkamą duoną ir ingredientus. Geriau vartoti duoną ne iš kvietinių miltų, o iš avižinių ar viso grūdo - ji mažiau kaloringa, turi daug vertingų vitaminų ir mikroelementų, gerina virškinamojo trakto veiklą. Agurkų, ridikėlių, rikotos sūrio ir anakardžių riešutų derinys idealiai tinka vegetarams ir sveikos gyvensenos besilaikantiems žmonėms.
Žingsnis 1
Suformuokite skrebučius. Išdžiovinkite duonos riekes skrudintuvėje. Atvėsinkite ir aptepkite rikotos sūriu. Ant sūrio išdėliokite rukolos lapelius, ridikėlių ir agurkų griežinėlius.
Žingsnis 2
Baigti gaminti. Pagal skonį pasūdykite ir papipirinkite skrebučių įdarą, prieš patiekdami kiekvieną skrebučių papuoškite anakardžių riešutais.
Kategorijos