Publikavimo data: 2024-06-24
PP užkandžių batonėliai
Šis receptas yra be pridėtinio cukraus. Tokie batonėliai tinka visai šeimai. Juos patogu pasiimti su savimi į kelionę, mokytis ar į darbą, kad greitai numalšintumėte alkį.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir išmirkykite avižinius dribsnius. Sultenes 5-10 minučių pamirkykite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 2
Sutrinkite bananus dubenyje iki vientisos masės. Susmulkinkite žemės riešutus blenderiu.
Žingsnis 3
Kai dribsniai suminkštės, nusunkite vandenį ir sudėkite į juos bananus, rūgštynes ir visus kitus ingredientus.
Žingsnis 4
Masę paskleiskite ant pergamentiniu popieriumi išklotos kepimo skardos. Peiliu padarykite įpjovas. Kepkite orkaitėje 45-50 min. 180 °C temperatūroje.
Kategorijos