Publikavimo data: 2025-08-18
PP varškės pyragas su obuoliais
Šį pyragą gali valgyti žmonės, sergantys 2 tipo diabetu, nes pyragas saldus dėl obuolių ir be cukraus. Svarbu! Pyragas yra be miltų ir cukraus, jis yra dietinis, jei esate įpratę valgyti labai saldžius pyragus su mielėmis, šis pyragas jums gali nepatikti!
Žingsnis 1
Varškę gerai išminkykite, įmaišykite kiaušinius, sodą ir avižinius dribsnius (herkules). Juos permaliau per mėsmalę, kad nebūtų stambūs.
Žingsnis 2
Palikite tešlą 15 minučių, per tą laiką paruoškite obuolius: nulupkite ir smulkiai supjaustykite 2 obuolius (galite supjaustyti kubeliais arba stambia tarka), aš juos supjausčiau plonais griežinėliais. Sudėkite į tešlą.
Žingsnis 3
Perkelkite į nedidelę silikoninę formą (turiu rankos dydžio), ant viršaus sudėkite griežinėliais supjaustytą obuolį.
Žingsnis 4
Kad pyragas nebūtų sausas, ant viršaus užtepkite grietinės. Geriau naudoti skystą grietinę, 10 %, ir ją užtepti po paskutiniu obuolių sluoksniu, bus gražiau.
Žingsnis 5
Dėkite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 30 minučių. Pyragas paruoštas, nuotraukoje grietinė ant viršaus ir ji neatrodo gražiai, geriau po obuoliais. O jei norite, viršų galite pabarstyti cinamonu.
Kategorijos