Publikavimo data: 2024-05-26
Prieskoniuose keptas rudasis karpis
Prieskoniuose keptas karpis traukia savo auksine išvaizda, prieskonių, kuriuose jis kepamas, aromatu ir švelnia mėsa po traškia plutele. Naudojant kukurūzų miltus žuvis išlaiko savo formą, o jos tekstūrai suteikia malonų traškumą. Žuvis iškepa greitai ir yra puikaus skonio. Šis patiekalas gali būti pagrindinis patiekalas ant stalo vietoj mėsos - tiek švenčių, tiek darbo dienomis.
Žingsnis 1
Karpį supjaustykite kepsniais, pasūdykite, pabarstykite žuvies prieskoniais ir padėkite į šaldytuvą valandai ar net nakčiai.
Žingsnis 2
Kiekvieną kepsnį apvoliokite kukurūzų miltuose ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos,
Kategorijos