Prieskoniuose keptas rudasis karpis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Prieskoniuose keptas rudasis karpis

Prieskoniuose keptas karpis traukia savo auksine išvaizda, prieskonių, kuriuose jis kepamas, aromatu ir švelnia mėsa po traškia plutele. Naudojant kukurūzų miltus žuvis išlaiko savo formą, o jos tekstūrai suteikia malonų traškumą. Žuvis iškepa greitai ir yra puikaus skonio. Šis patiekalas gali būti pagrindinis patiekalas ant stalo vietoj mėsos - tiek švenčių, tiek darbo dienomis.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
126 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prieskoniuose keptas rudasis karpis Žingsnis 1
Karpį supjaustykite kepsniais, pasūdykite, pabarstykite žuvies prieskoniais ir padėkite į šaldytuvą valandai ar net nakčiai.

Žingsnis 2

Prieskoniuose keptas rudasis karpis Žingsnis 2
Kiekvieną kepsnį apvoliokite kukurūzų miltuose ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol paruduos,

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos