Profiterolės be įdaro pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Profiterolės be įdaro

Profiterolės paprastai būna įdarytos įvairiais kremais. Prancūzų gurmanai taip pat siūlo įdarui naudoti sūrį arba lašišą. Tačiau daugelis žmonių valgo profiteroles be įdaro. Juos paruošti nėra sunku, o pabarstyti cukraus pudra jie tampa gardžiu desertu. Norėdami pagaminti tuščius profiteroles be kremo, rinkitės pirmos rūšies kvietinius miltus. Geri miltai parduodami popieriniame maišelyje. Jei paimsite jį į rankas, jis šiek tiek girgždės. Jis yra vienalytis, be tamsių taškelių ar pilkų dėmelių.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
247 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.7/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Profiterolės be įdaro Žingsnis 1
Paruoškite tešlą peltakiukams be įdaro. Į puodą supilkite vandenį. Pastatykite ant vidutinės ugnies. Sudėkite sviestą, druską ir cukrų. Išmaišykite ir užvirinkite. Į puodą supilkite miltus ir greitai išmaišykite šaukštu. Nuimkite nuo ugnies ir toliau maišykite, kad tešla susidarytų gumulas. Grįžkite ant viryklės 2 minutėms. Nuimkite nuo ugnies ir atidėkite į šalį, kad tešla atvėstų. Į tešlą po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą kruopščiai išmaišydami.

Žingsnis 2

Profiterolės be įdaro Žingsnis 2
Iškepkite profiteroles. Paruoštą tešlą sudėkite į kepimo maišelį. Formuokite profiteroles ant kepimo skardos, išklotos kepimo pergamentu. Dėkite juos į orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas orkaitėje, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandis, pyragai, šokoladas, kremai, kakavos desertai, profiteroles, receptų knyga, kondensuotas pieno kremas, kakavos kepimas, kepimas su kiaušiniais

Kategorijos