Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą.

Geriausia šiuos profiteroles gaminti dideliais kiekiais, nes pagal mūsų receptą jos būna purios ir labai skanios.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
391 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą (galite tai padaryti ir keptuvėje).

Žingsnis 2

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 2
Įberkite žiupsnelį druskos.

Žingsnis 3

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 3
Į ištirpintą sviestą supilkite miltus ir maišykite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 4

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 4
Įdėkite vieną žalią kiaušinį ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 5
Tešlą be gumulėlių palikite atvėsti maždaug 40 minučių.

Žingsnis 6

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 6
Naudodami šaukštą arba konditerinį maišelį dėkite tešlos apskritimus ant kepimo popieriaus.

Žingsnis 7

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 7
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių (pyragėliai turi pakilti).

Žingsnis 8

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Suberkite miltelinį cukrų ir išmaišykite, geriausiai šluotele. Suberkite vanilę ir toliau plakite. Tada sudėkite varškę (galite pakeisti varške) ir toliau plakite.

Žingsnis 9

Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą. Žingsnis 9
Paruoštus profiteroles pripildykite kremu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas orkaitėje, desertai, grietinėlės ir pieno desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, užkandis, pyragai, šokoladas, kremai, kakavos desertai, profiteroles, receptų knyga, kondensuotas pieno kremas, kakavos kepimas, kepimas su kiaušiniais

Kategorijos