Publikavimo data: 2025-08-18
Profiterolės pagal specialų Ksyukha receptą.
Geriausia šiuos profiteroles gaminti dideliais kiekiais, nes pagal mūsų receptą jos būna purios ir labai skanios.
Žingsnis 1
Keptuvėje ištirpinkite sviestą (galite tai padaryti ir keptuvėje).
Žingsnis 2
Įberkite žiupsnelį druskos.
Žingsnis 3
Į ištirpintą sviestą supilkite miltus ir maišykite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Įdėkite vieną žalią kiaušinį ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Tešlą be gumulėlių palikite atvėsti maždaug 40 minučių.
Žingsnis 6
Naudodami šaukštą arba konditerinį maišelį dėkite tešlos apskritimus ant kepimo popieriaus.
Žingsnis 7
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 10-15 minučių (pyragėliai turi pakilti).
Žingsnis 8
Į keptuvę supilkite grietinėlę. Suberkite miltelinį cukrų ir išmaišykite, geriausiai šluotele. Suberkite vanilę ir toliau plakite. Tada sudėkite varškę (galite pakeisti varške) ir toliau plakite.
Žingsnis 9
Paruoštus profiteroles pripildykite kremu.
Kategorijos