Prosciutto kumpio skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Prosciutto kumpio skrebučiai

Skrudinti skrebučiai su prosciutto kumpiu leis susipažinti su itališka virtuve. Užkandis iš traškios ciabattos, švelnaus lydyto sūrio, sūraus ir saldaus kumpio bei sultingų džiovintų pomidorų negali nepatikti svečiams. Prosciutto - tai ypatingu būdu išdžiovinta 6 mėnesių - 3 metų amžiaus kiaulienos nugarinė dalis, įtrinta druska ir prieskoniais. Garsiausia prosciutto rūšis yra Parmos kumpis, kurio sudėtyje nėra jokių papildomų ingredientų, išskyrus jūros druską.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
304 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
22 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Prosciutto kumpio skrebučiai Žingsnis 1
Iškepkite skrebučius. Apšlakstykite ciabatta riekeles alyvuogių aliejumi, išdėliokite jas ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.

Žingsnis 2

Prosciutto kumpio skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite skrebučius sūrio varške, išdėliokite rukolos lapelius, prosciutto kumpio griežinėlius ir saulėje džiovintus pomidorus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos