Publikavimo data: 2024-06-23
Prosciutto kumpio skrebučiai
Skrudinti skrebučiai su prosciutto kumpiu leis susipažinti su itališka virtuve. Užkandis iš traškios ciabattos, švelnaus lydyto sūrio, sūraus ir saldaus kumpio bei sultingų džiovintų pomidorų negali nepatikti svečiams. Prosciutto - tai ypatingu būdu išdžiovinta 6 mėnesių - 3 metų amžiaus kiaulienos nugarinė dalis, įtrinta druska ir prieskoniais. Garsiausia prosciutto rūšis yra Parmos kumpis, kurio sudėtyje nėra jokių papildomų ingredientų, išskyrus jūros druską.
Žingsnis 1
Iškepkite skrebučius. Apšlakstykite ciabatta riekeles alyvuogių aliejumi, išdėliokite jas ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę.
Žingsnis 2
Paruoškite skrebučius. Aptepkite skrebučius sūrio varške, išdėliokite rukolos lapelius, prosciutto kumpio griežinėlius ir saulėje džiovintus pomidorus.
Kategorijos