Publikavimo data: 2025-08-17
Puikus šokoladinis keksiukas
Kepiniai pagal šį receptą būna plokščiu paviršiumi, todėl juos lengva papuošti kremo kepurėle, kuria keksiukai skiriasi nuo keksiukų ir keksiukų.
Žingsnis 1
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Plakite, kol sviestas padidės ir pabals. Toliau plakdami mikseriu palaipsniui įmuškite vištų kiaušinius.
Žingsnis 2
Supilkite ištirpintą šokoladą ir viską gerai išplakite mikseriu, kol ingredientai susijungs. Įmaišykite miltus, persijotus su kepimo milteliais ir kakavos milteliais, ir atsargiai išmaišykite mentele.
Žingsnis 3
Pripildykite keksiukų formeles 2/3 tešlos. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje 20 minučių.
Žingsnis 4
Kremui maišytuvo dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, grietinėlę ir cukraus pudrą. Mišinį plakite vidutiniu greičiu, kol ingredientai susijungs, tada padidinkite maišytuvo greitį ir plakite kremą iki standumo. Paruoštą kremą perkelkite į konditerinį maišelį su antgaliu. Ant atvėsusių keksiukų užtepkite kremo kepurėlių. Papuoškite keksiukus pagal pageidavimą.
Kategorijos